top of page

Bredband, TV och IP-telefoni

Bredband

Föreningen har ett gruppavtal med Ownit för leverans av bredband till samtliga lägenheter. Bredbandet ligger på 1000 Mbit/s och ingår i månadsavgiften. Läs mer om bredband på Ownits hemsida: https://www.ownit.se/bredband/tjanster.

TV

Föreningen har ett gruppavtal med Ownit och i månadsavgiften ingår deras TV-paket mini. För den som vill ha fler kanaler går det bra att uppdatera till något av Ownits större paket. Läs mer och beställ på Ownits hemsida: https://www.ownit.se/tv/tv-och-play.

IP-telefoni

IP-telefoni ingår i Ownits basutbud som alla medlemmar har tillgång till. Läs mer om IP-telefoni på Ownits hemsida: https://www.ownit.se/telefoni/telefonipaket

Övrigt

I elskåpet i hallen finns en s k patchpanel. Här kan du koppla inkommande bredband till valfritt uttag i din lägenhet. Varje lägenhet ska ha tillgång till en router från Ownit men det går också bra att använda en egen. För TV används Ownits Mediahub. För den som vill ha TV till flera enheter rekommenderas Ownit Play (ingår vid uppgradering till något av Ownits TV-paket). 

Vid problem eller frågor hjälper Ownit support till: https://www.ownit.se/kundservice  

Bredband, TV och IP-telefoni: About
Bredband, TV och IP-telefoni: Image
bottom of page